Ειδήσεις

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vitalaikiathinon/html/includes/menu.inc).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι όσοι πωλητές επιθυμούν να παραδώσουν τα κουπόνια του Απριλίου στο Σωματείο μπορούν έως την Δευτέρα 3-6-2019 για να τα καταθέσουμε έως τις 5-6-2019 στην ΠΟΣΠΛΑ. Μετά το πέρας της προθεσμίας το Σωματείο δεν θα δέχεται κουπόνια και θα πρέπει να τα καταθέτετε οι ίδιοι στην Περιφέρεια.

Σχετικά με την επικουρική ασφάλιση και την εφάπαξ παροχή

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας της ΠΟΣΠΛΑ με το αρμόδιο τμήμα, του Υπ. Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης στη Γεν. Δ/νση κοινωνικής ασφάλισης, Δνση Πρόσθετης & επαγγελματικής ασφάλισης, σχετικά με την επικουρική ασφάλιση και την εφάπαξ παροχή, μας διευκρίνισαν πως οι πωλητές λαϊκών αγορών συνεχίζουν να πληρώνουν για επικουρική ασφάλιση και μετά την 1/1/2017.
Επίσης, οι πωλητές λαϊκών αγορών έχουν υποχρέωση μόνο για επικουρική ασφάλιση και όχι πρόνοια ( εφάπαξ), η οποία και δεν έχει προστεθεί στις ασφαλιστικές εισφορές.

ΩΡΑΡΙΟΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το Σωματείο Β΄Λαϊκής Αγοράς Αθηνών ενημερώνει τους πωλητές του ότι τα καταστήματα της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών για τις ημέρες του Πάσχα θα λειτουργήσουν ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019:ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019: ΑΝΟΙΧΤΑ
ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2019: ΑΝΟΙΧΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2019: ΑΝΟΙΧΤΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εγγράφου που μας στάλθηκε από το Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, όλοι οι πωλητές που πωλούν είδη τροφίμων υποχρεούνται να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ για να το επιδεικνύουν σε έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στην λαϊκή αγορά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΤΕΑΕΠ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε σχετικά με τα ειδοποιητήρια των εισφορών 250.000 μη μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων για επικουρική ασφάλιση και εφάπαξ παροχή, σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο (Ν.4578/18).

Τα ειδοποιητήρια θα αφορούν τις εισφορές Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2019, καθώς και τις δύο πρώτες δόσεις από τις 36 του διαστήματος 1/1/2017 – 31/12/2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι θα λάβουν τρία ειδοποιητήρια: